UOČI VALENTINOVA

SVETI MARTIN NA MURI Dejan Krajačić i ove je godine ukrasio centar naselja

Kad svakodnevni komunalni rad uz malo mašte dobije novu dimenziju

Uoči Valentinova, u Općini Sveti Martin na Muri, Dejan Krajačić, poznat kao jedan od nezaobilaznih članova komunalnog tima, oduševio je lokalnu zajednicu svojim neobičnim umjetničkim doprinosom – izradom lutaka od gipsa. Ovaj vješt radnik, čiji su svakodnevni zadaci obično povezani s održavanjem infrastrukture, i ove je gpdine svoju kreativnost usmjerio prema Valentinovu, prigodi koja potiče na ljubav i romantične geste.

U centru Svetog Martina, tako se nalazi prikaz prosidbe te klupicom za fotografiranje.

Muška lutka, nježno izrađena od gipsa, simbolično prosi žensku lutku, stvarajući upečatljivu scenografiju koja je odmah privukla pažnju prolaznika i turista.

Načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša, istaknuo je značaj Dejanovog doprinosa, naglašavajući kako Dejan svojom kreativnošću često obogaćuje turističku ponudu općine. – Ponosni smo na Dejana i zahvalni za njegov doprinos našoj zajednici. Njegova inicijativa dodaje novu dimenziju našem turističkom iskustvu i svjedoči o talentima koji se kriju u našim mještanima”, rekao je načelnik Srša.

Osim što je poznat po svojoj vještini vođenja skele tijekom turističke sezone, Dejan je također prepoznat po svojoj predanosti sitnijim poslovima održavanja, poput popravaka drvenih ograda ili osvježavanja boje na mostovima diljem općine. S Dejanom Krajačićem, svakodnevni komunalni rad dobiva novu dimenziju, a njegova predanost i kreativnost inspiracija su za sve nas koji cijenimo ljepotu i čaroliju sitnih gesta koje čine veliku razliku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije