Vijesti / Koronavirus
Koronavirus
KORONA BROJKE U Međimurju 223 osobe pozitivne, njih 29 je u bolnici
Damir Spehar/PIXSELL

i dalje traje cijepljenje

KORONA BROJKE U Međimurju 223 osobe pozitivne, njih 29 je u bolnici

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 136 593 uzoraka

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda PCR metodom evidentiran je 31 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 60 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 223. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 136 593 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 29 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana su 4 pacijenta, otpuštene su 2 osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Započelo je cijepljenje novom varijantom cjepiva, te se mogu cijepiti sve osobe starije od 12 godina koje su primarno procijepljene 1 dozom cjepiva Janssen ili s dvije doze cjepiva Pfizer/Moderna/Astra Zeneca.

Najnovije

Reci što misliš!