Vijesti / Koronavirus
Koronavirus
KORONA BROJKE U Međimurskoj županiji 490 pozitivnih osoba, njih 19 je u bolnici
Ilustracija/Goran Kovacic/PIXSELL

stanje u međimurju

KORONA BROJKE U Međimurskoj županiji 490 pozitivnih osoba, njih 19 je u bolnici

Započelo je cijepljenje novom varijantom cjepiva, te se mogu cijepiti sve osobe starije od 12 godina

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 84 uzoraka od čega je evidentirano 54 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 63,5% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 8 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. I

U protekla 24 sata oporavilo se 93 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 490. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 134 795 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla hospitalizirana su 2 pacijenta, otpuštena je 1 osoba. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Započelo je cijepljenje novom varijantom cjepiva, te se mogu cijepiti sve osobe starije od 12 godina koje su primarno procijepljene 1 dozom cjepiva Janssen ili s dvije doze cjepiva Pfizer/Moderna/Astra Zeneca.

Najnovije

Reci što misliš!