Vijesti / Koronavirus
Koronavirus
KORONA U MEĐIMURJU Stožer: 'Preminula ženska osoba stara 46 godina'
Ilustracija/D. Hrašćanec

MEĐIMURSKI STOŽER

KORONA U MEĐIMURJU Stožer: 'Preminula ženska osoba stara 46 godina'

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za subotu, 10. rujna

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 135 uzoraka od čega je evidentirano 84 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 62,2% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 9 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija prijavljena su 2 pozitivna slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 50 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 340.  Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 132 587 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 20 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent, otpuštene su 2 osobe. Preminula je ženska osoba stara 46 godina.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Najnovije

Reci što misliš!