Vijesti / Koronavirus u Međimurju
Koronavirus u Međimurju
VAŽNA OBAVIJEST Nova odluka: U Međimurskoj županiji, zbog koronavirusa, zabranjen ribolov
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

LOŠE VIJESTI ZA RIBIČE

VAŽNA OBAVIJEST Nova odluka: U Međimurskoj županiji, zbog koronavirusa, zabranjen ribolov

Ribolov u Međimurju do daljnjega nije dozvoljen

Temeljem odluke Stožera civilne zaštite Republika Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka te Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima zbog znatno povećanog rizika od prijenosa bolesti COVID-19 (koronavirus), a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti, Savez sportskih ribolovnih društava Međimurske županije donio je odluku o zabrani ribolova na svim ribolovnim vodama na kojima je ovlaštenik riblovnog prava.

- Temeljem svega navedenog ribolov nije dozvoljen. Natjecanja kako ekipna tako i pojedinačna nisu dozvoljena. Ribočuvarska služba radit će svoj posao sukladno situaciji i odlukama Stožera CZRH - poručuju iz Saveza sportskih ribolovnih društava Međimurske županije. 

Postoji dosta nejasnoća oko samog ribolova i same odluke. U Savezu su već u više navrata mijenjali odluke. Kako kažu radi se o usmenoj odluci nacionalnog Stožera, pa čekaju da to dobiju i pismeno.>>> Sve informacije, savjete, pitanja i ostalo o koronavirusu pogledajte klikom ovdje!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!