Knjižnica Grada Preloga vas poziva na besplatnu predstavu

Knjižnica i čitaonica Grada Preloga poziva djecu u dobi od 3 – 9 godina i njihove roditelje na besplatnu predstavu Kako je Ješko pobijedio prehladu.

Predstava se organizira u sklopu manifestacije Mjesec hrvatske knjige 2015. te povodom Europskog dana svjesnosti o antibioticima (18.11.). Predstava će se održati u ponedjeljak 16. studenog 2015. s početkom u 18 sati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga. Ulaz je besplatan.

Predstava je nastala u sklopu projekta Prehlada ili gripa? Reci ne antibioticima, studentske udruge Fakultetskog odbora svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci, a izvode je čakovečki Pinkleci.

Riječ je o edukativnoj predstavi za predškolce (3-6 godina) i osnovnoškolce nižih razreda, ali (s obzirom na karakter predstave) i za njihove roditelje. Predstava je nastala prema slikovnici Kako je Ješko pobijedio prehladu (osmislio i uredio Sven Pal) koja nas uči da prehladu ne treba liječiti antibioticima, nego toplim čajem, limunom i medom.

Pozornost se skreće i na važnost tjelovježbe jer ona jača imunitet. Predstava govori o hrabrom Ješku Ježiću koji je uz pomoć obitelji i prijatelja u sedam dana pobijedio prehladu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije