Sportske igre mladih: Nepobjedivi iz Preloga najbolji u graničaru

>> Sportske igre mladih: Nepobjedivi iz Preloga najbolji u graničaru

I predstavnici Preloga nastupili su prošlog tjedna u Splitu na međunarodnom finalu Sportskih igara mladih. To su pravo dobrim rezultatima u Umagu, na hrvatskom finalu Sportskih igara mladih, ostvarili ekipa graničara “Nepobjedivi” te Nikolina Mikec i Dorian Andročec u atletici.

Međunarodna završnica okupila je uz ekipe iz Hrvatske i ekipe iz Srbije i Bosne i Hercegovine. “Nepobjedivi” su ostali nepobjedivi. Klaudija Hajdinjak, Lorena Kalšan, Katja Vadas Rođak, Margareta Mlinarec, Lovro Hozjak, Marko Štefan, Dorian Andročec, Saša Kočet, Dominik Petković i Karlo Mlinarić osvojili su prvo mjesto i u Splitu.

Nikolina Mikec i Dorijan Andročec osvojili su u svojim konkurencijama, trčanju na 60 metara, također odlično četvrto mjesto. Za uspjeh su zaslužni i voditelji ekipe graničara “Nepobjedivi” i malih atletičara Dražen Hozjak, Jasna Andročec te Mario Bauer. Iskustva brojne djece koja su dio ovogodišnjih ljetnih praznika proveli uz Sportske igre mladih bila su sjajna.

Bilo je prekrasno i u Umagu i u Splitu, a prvo je mjesto ekipe graničara samo ukras na torti ove prekrasne priče. Možemo se samo nadati da će Prelog i sljedeće godine biti dio turneje Sportskih igara mladih, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije