Priločanci uspješni na 19. Sportskim igrama mladih u Savudriji

U mjesecu travnju Prelog je bio domaćin turneje Sportskih igara mladih. Najbolji natjecatelji u kategoriji graničara i atletike nastupili su proteklog vikenda u Umagu na završnici 19. Sportskih igara mladih. Od 20. – 23. 6. 2015. godine u kampu Veli Jože u Savudriji kod Umaga održala se završnica natjecanja 19. Sportskih igara mladih u kategoriji graničari i atletika (2004. i 2006. godište) gdje je nastupilo više od pet stotina djece iz 17 gradova Lijepe naše.

Prelog je imao predstavnike u sljedećim kategorijama:

– graničari 2006. godište – ekipa ” Nepobjedivi”

– graničari 2004. godište – ekipe ” Kjutači” i Vatreni”

– atletika 2006. godište – trčanje 60 metara djevojčice – Nikolina Mikec

– atletika 2006. godište – trčanje 60 metara dječaci – Dorian Andročec

– atletika 2004. godište – trčanje 60 metara djevojčice – Greta Blagus

– atletika 2004. godište – trčanje 60 metara dječaci – Matej Novak

Najveći uspjeh je ostvarila ekipa “Nepobjedivi” i to prvo mjesto u graničarima u kategoriji 2006. godište, Nikolina Mikec s osvojenim 2. mjestom u kategoriji trčanje 60 metara djevojčice 2006. godište te Dorian Andročec s također osvojenim 2. mjestom u kategoriji trčanje 60 metara dječaci 2006. godište. Ekipa “Nepobjedivi” je u prvom krugu pobijedila vršnjake iz Buzeta i Požege, u polufinalu Umag a u finalu Križevce.

Za “Nepobjedive” su nastupali: Klaudija Hajdinjak, Lorena Kalšan, Katja Vadas Rođak, Margareta Mlinarec, Lovro Hozjak, Marko Štefan, Dorian Andročec, Saša Kočet, Karlo Mlinarić. Voditelj ekipe “Nepobjedivi” bio je Dražen Hozjak, a voditeljica atletičara 2006., Jasna Andročec

Nikolina Mikec, Dorian Andročec i “Nepobjedivi” su ovim uspjehom osigurali međunarodnu završnicu krajem mjeseca kolovoza u gdje će sudjelovati zajedno s natjecateljima iz BiH i Srbije. Na 19. Sportskim igrama mladih Grad Prelog je predstavljalo ukupno 37 djece i voditelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije