Na humanitarnom koncertu u Draškovcu skupljeno 5 tisuća kuna

Prva subota u novoj 2015. godini u Župi Draškovec bila je u znaku pjesme, veselja i zajedničkog druženja. Tako su se u 17 sati u crkvi svetog Roka okupili uvaženi gosti, brojni župljani i izvođači sedmog humanitarnog koncerta koji je bio u organizaciji Udruge “Prijatelji svetog Roka” i Grada Preloga.

Koncert su započeli domaćini – Mješoviti pjevački zbor Udruge “Prijatelji svetog Roka”, a u nastavku su se nazočnima predstavili izvođači – vokalna solistica Karolina Matjašec uz pratnju profesorice Martine Jakšić, vokalna skupina Udruge “Pjesma”, Mateja Škvorc, Mia Kovač, Noa Vadas i Antun Horvat, prof., Mješoviti pjevački zbor Župe svetog Roka, Dominik Rob, Patrik Kontrec i Lovro Varga, Zbor mladih “Modestia”, vokalni solist Filip Hozjak uz pratnju profesora Danijela Ota, Mješoviti pjevački zbor Župe “Sveti Jakob ap. st.”, Ivona Dominik, Mirjam Jakšić, Luka Habuš, Eugen Klarić, David Vadas te Klapa “Bistrica”.

Na kraju koncerta svi sudionici otpjevali su poznatu božićnu pjesmu “Radujte se narodi” i time završili ovogodišnji humanitarni koncert.

Svi okupljeni bili su pozvani na druženje u Društveni dom Draškovec gdje je bio pripremljen mali domjenak, a dobrovoljnim prilozima skupljeno je 5000,00 kuna te je novac namijenjen u humanitarne svrhe.

Božićno-novogodišnje blagdane doživljavamo kao vrijeme u znaku radosti, ljubavi, veselja i darivanja. Pozvani smo biti radost, blagoslov i bogatstvo onima s kojima živimo. To možda izražavamo božićnim poklonima, no u pozadini svakog darivanja, kad nekoga želimo usrećiti i obradovati, jest ljubav. Primite i ove godine najljepše čestitke, želje ljubavi i blagoslova. Neka svima vama nova godina bude godina radosti i mira te iskreno zahvaljujemo svima koji su pomogli u ostvarenju ovog koncerta.

Više fotografija možete pogledati klikom ovdje.

Željko Ivačok Varga, prof. / Prelog.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije