Grad Prelog će sufinancirati udžbenike socijalno ugroženim obiteljima

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek na konferenciji za novinare predstavio je odluku o sufinanciranju cijene školskih udžbenika za školsku godinu 2014./2015.

Grad Prelog  će sufinancirati cijenu obveznih školskih udžbenika učenika osnovnih i srednjih škola socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Preloga. Pravo na sufinanciranje imaju svi učenici, članovi socijalno ugroženih obitelji čiji mjesečni prihod po članu kućanstva iznosi najviše 1.200 kn. Iznos sufinanciranja određuje se prema mjesečnom prihodu po članu kućanstva, a za svako sljedeće dijete postotak iznosa sufinanciranja se povećava.

Na kraju školske godine učenici i roditelji osnovnih škola bit će dužni vratiti neoštećene udžbenike u školu, a učenici srednjih škola u Gradsku upravu Grada Preloga. Zahtjev za sufinanciranje cijene školskih udžbenika za školsku godinu 2014./2015. sa potrebnom dokumentacijom podnosi se Gradu Prelogu, Upravni odjel za upravu i društvene djelatnosti.

Rok za podnošenje zahtjeva je 14. srpnja 2014. do 15 sati. Pozivaju se roditelji da dostave zamolbe u Gradsku upravu Grada Preloga čim prije, piše Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije