Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
DANI KRUHA I ZAHVALE U PRELOGU Ove se godine vraća i tradicija kuhanja kotlića
Studio Vipro

grad prelog

DANI KRUHA I ZAHVALE U PRELOGU Ove se godine vraća i tradicija kuhanja kotlića

Ove se godine vraća i tradicija kuhanja kotlića - pripremat će se bograč, grah, ribe...

Prelog će i ove godine ugostiti manifestaciju pod nazivom Dani kruha i zahvale. U Prelogu se ova manifestacija tradicionalno održava, uz Tjedan župnog Caritasa.

Ove će se godine Tjedan župnog Caritasa održati od 25. rujna do 2. listopada. Turistička zajednica Grada Preloga organizira Dane kruha i zahvale uz sudjelovanje brojnih udruga s područja Preloga. Cilj ove manifestacije je pokazati bogatstvo tradicije i baštine našeg kraja sa izložbom plodova zemlje te degustacijom kruha i kolača, uz sudjelovanje škola, udruga te poljoprivrednih proizvođača našega kraja.

Dani kruha i zahvale, održat će se na Trgu Slobode, ispred Doma kulture u Prelogu, u subotu 1. listopada od 8 sati ujutro, u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga. Ove se godine vraća i tradicija kuhanja kotlića te se sve udruge koje žele sudjelovati u pripremi bograča, graha, ribe ili kakvog drugog jela u kotliću, također pozivaju da se prijave.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas da svoj dolazak u sudjelovanje na manifestaciji Dani kruha i zahvale, u subotu 1. listopada, potvrdite mailom ili telefonom, do srijede, 26. rujna na: e-mail: tz@prelog.hr ili tel.: 099 711 6995.

Najnovije

Reci što misliš!