HUMANITARNA TOMBOLA

Ne propustite Sajam cvijeća u Prelogu – sretnike očekuju vrijedne nagrade!

U sklopu Sajma cvijeća održat će se humanitarna tombola uz akciju 'Petar je mali borac', a jedna od vrijednih nagrada bit će i let balonom...

Bliži nam se prava proljetna rapsodija boja, oblika i mirisa u Prelogu. Od 21. do 23. travnja posjetite jednu od najvećih i najposjećenijih manifestacija u Prelogu – Sajam cvijeća. Tradicionalni, već 22. po redu Sajam cvijeća u Prelogu ove je godine privukao rekordan broj izlagača – čak 42! Posjetitelji će itekako imati na raspolaganju veliki izbor sadnica, cvijeća, ukrasnog bilja i proizvode lokalnih OPG-ova. Zrakom će se širiti primamljiv miris lepinja, fritula i kokica, a najmlađi će moći uživati u čak dva lunaparka i posebnoj radionici za djecu koju će provoditi Dječji klub “SiMS” u subotu prijepodne. Na Sajmu će sudjelovati i učenici i nastavnici Gospodarske škole Čakovec te će provoditi zanimljive radionice s cvjetnom tematikom za sve zainteresirane.

Bogat zabavno-kulturni program pratit će sva tri dana Sajma cvijeća, a sve će započeti službenim otvorenjem u petak, 21. travnja u 16 sati. Posebnim programom obilježit će se i dvadeset godina od prvog javnog nastupa Zrinske garde Čakovec. Naime prvi javni nastup ove povijesne postrojbe, bio je upravo u Gradu Prelogu 25. travnja 2003. godine.

Petak, 21. travnja – 16 sati

Dječji vrtić “Vesela loptica”

Dječji vrtić “Fijolica”

Plesno scenska skupina Udruge umirovljenika Prelog

Scifidelity Orchestra

Subota, 22. travnja – 10.45 sati

Mimohod i postrojavanje Zrinske garde Čakovec

Pjevački zbor Udruge umirovljenika Prelog

Ženska vokalna skupina “Pučpuljike”

Dixieland band Čakovec

Nedjelja, 23. travnja – 15 sati

Pjevački zbor Grada Preloga

Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec

Puhački orkestar Grada Preloga

Kulturna udruga Seljačka sloga Prelog

Posebnost ovogodišnjeg Sajma cvijeća je u tome što su se Turistička zajednica Grada Preloga te njezini članovi i partneri uključili u Humanitarnu akciju “Petar je mali borac” te će u sklopu Sajma cvijeća organizirati humanitarnu tombolu uz vrijedne nagrade, od leta balonom za dvije osobe za vrijeme trajanja Festivala balona u Prelogu, do vrijednih poklon paketa lokalnih OPG-ova. Sav prihod od prodaje bonova za humanitarnu tombolu uplatit će se na račun Humanitarne akcije “Petar je mali borac”. Izvlačenje nagrada održat će se u nedjelju, 23. travnja, po završetku kulturno-zabavnog programa. Vidimo se na Sajmu cvijeća u Prelogu! Ponesite dobru volju i lijepo vrijeme!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije