ZA SVAKOG PONEŠTO

LOVREČE U CIRKOVLJANU Sportski park Zdenci bit će mjesto sportskih aktivnosti i dobre zabave

Organizatori su NK Naprijed Cirkovljan i Mjesni odbor Cirkovljan, a pokrovitelji Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga

Veselo će biti u Cirkovljanu, početkom mjeseca kolovoza. Uoči blagdana Lovreča, Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana, organizira zanimljiva sportska događanja, u svom Sportskom parku Zdenci.

Tako se svi zainteresirani mogu prijaviti za Odbojkaški turnir “3 na 3”. Ekipu mogu činiti 3 igračice/igrača + 2 zamjene. Ekipe mogu, ali ne moraju, biti mješovite. Uz odbojku, nakon dugo godina, vraća se i mali nogomet. Turnir u malom nogometu, igrat će se na travnatoj podlozi, a ekipu čini šest igrača (5+1). Požurite sa prijavama jer je za odbojku i mali nogomet broj ograničen na 16 ekipa. Prijave se zaprimaju do 3. kolovoza. Sve posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda, dobra zabava i još poneko iznenađenje.

U nedjelju, 7. kolovoza u Sportskom parku Zdenci održat će se od 19 sati održat će se predstava ‘Gruntovčani, 2. dio’ KUD-a Gruntovec. Domaćin je osigurao Cirkovljansku večeru (odojak sa ražnja, delicije sa roštilja, languši).

U srijedu, 10. kolovoza od 17:30 sati održat će se prijateljska utakmica u ženskom nogometu, između ŽNK-a Split koje su prvakinje Hrvatske te ŽNK Radomlje Slovenija. Slijedi zabava uz grupu Rubikon, a posjetitelji će se od 16 do 20 sati moći voziti vlakićem po Cirkovljanu, bit će osiguran i lunapark za djecu, a sve to uz bogatu gastro ponudu.

Organizatori su NK Naprijed Cirkovljan i Mjesni odbor Cirkovljan, a pokrovitelji Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije