tradicionalna akcija

ZA POTREBITE GRAĐANE Akcija ‘Anđeli’ Inner Wheel kluba Prelog – stigao i Sveti Nikola!

Sva sredstva skupljena u ovoj humanitarnoj akciji, članice Inner Wheel kluba, darovat će potrebitima

Početak prosinca u Prelogu, tradicionalno na Tržnicu Prelog, dovodi vrijedne članice Inner Wheel kluba Prelog, itekako poznatog po svom humanitarnom radu i spremnosti pomoći svakome.

Svoju tradicionalnu akciju “Anđeli”, članice Inner Wheel kluba održale su, u subotu, 4. prosinca. International Inner Wheel (IIW) je međunarodna ženska organizacija koja diljem svijeta okuplja najčešće, ali ne i isključivo, supruge rotarijanaca (članova Rotary klubova) s ciljem međusobnog druženja, pomaganja onima kojima je pomoć potrebna te širenja međusobnog i međunarodnog prijateljstva i razumijevanja.

Prvi Inner Wheel klub osnovan je u Engleskoj 10 siječnja 1924. godine u Manchesteru kao samostalan i neovisan klub u odnosu na Rotary klubove, ali uz njihovo pokroviteljstvo. Sam naziv i znak IW simbolično se vezuje na Rotary i znači doslovno “unutarnji kotač”. Sva sredstva skupljena u ovoj humanitarnoj akciji, članice Inner Wheel kluba, darovat će potrebitima.

Za najmlađe je bilo pripremljeno posebno iznenađenje. Naime, u posjet je stigao, ni manje ni više pravi Sveti Nikola, darujući najmlađe slatkišima. “Zadovoljna i vesela dječja lica su naša najveća radost”, poručuju iz Inner Wheel kluba Prelog.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije