MALIŠANI 'USELILI' U VRTIĆ

FOTO Lijepe vijesti iz Preloga: Krenuo s radom obnovljeni Dječji vrtić Fijolica

Osmijeh ne silazi s lica ravnateljice Brankice Mezga, djelatnika vrtića i veselih mališana

Početkom ovoga tjedna, u obnovljeni Dječji vrtić Fijolica uselili su veseli mališani, zajedno sa svojim odgajateljicama, kao i kompletnim osobljem Dječjeg vrtića Fijolica. Osmijeh ne silazi s lica ravnateljice Brankice Mezga i djelatnika vrtića.

Za prošle mjesece, koje je vrtić proveo na lokacijama Osnovne škole Prelog te Društvenog doma u Otoku, zahvalili su svim djelatnicima gradonačelnik Ljubomir Kolarek, njegov zamjenik Zdravko Kvakan, predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Fijolica Matija Strahija, kao i Ivan Gradečak iz Turističke zajednice Grada Preloga, s kojom Dječji vrtić Fijolica godinama uspješno surađuje.

U kratkoj zahvali svim djelatnicima vrtića, gradonačelnik je zapisao: – Ovom čestitkom želim Vam zahvaliti na trudu, zalaganju, volji, na svemu učinjenom u prošlih četrnaest mjeseci! Hvala Vam na strpljenju, hvala Vam što ste prostore u kojima su boravila djeca učinili punima ljubavi i zadovoljstva. Vama izgleda kao da je posao igra, a dokaz tome su vesela i nasmijana djeca, koja su ispunila ove obnovljene prostore Dječjeg vrtića Fijolica.

Svečano otvorenje Dječjeg vrtića Fijolica biti će upriličeno početkom mjeseca prosinca, uz proslavu Dana Grada Preloga. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije