FOTO Otvoren 18. Sajam cvijeća u Prelogu

Kao i svake godine, i ove je godine Prelog krajem mjeseca travnja zablistao. U organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga u petak, 28. travnja otvoren je Sajam cvijeća. Osamnaesti je ovo po redu Sajam cvijeća kojim je Prelog postao prepoznatljiv i van granica Međimurske županije, piše prelog.hr.

Sajam su sa nekoliko prigodnih rečenica otvorili saborski zastupnik Darko Horvat, zamjenica župana Sandra Herman te gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. Svečanosti otvorenja, koja je zbog kiše održana u Domu kulture Grada Preloga, prisustvovali su uz brojne građane i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Goran Gotal te zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan.

U programu otvorenja nastupili su mališani iz Dječjeg vrtića Fijolica, Kazališna scena Kalmana Mesarića te Mažoretkinje Grada Preloga. U tri dana u Prelogu se može vidjeti zaista mnogo toga, a Sajam cvijeća je izložbeno-prodajnog karaktera.

U subotnjem i nedjeljnom programu, na prostoru iza zgrade Grada Preloga nastupit će Orijentalne plesačice Talisman, Tamburaški sastav Cure iz Centra, Plesna skupina Atomi Goričan, Pjevački zbor Grada Preloga, Udruga ruskog govornog područja u Međimurju Kalinka, Udruga umirovljenika Grada Preloga, Puhački orkestar Grada Preloga te Kulturna udruga Seljačka sloga Prelog.

I ovogodišnji Sajam cvijeća u Prelogu, dio je bogatog programa proslave Dana Međimurske županije. Dođite, posjetite i uživajte na 18. po redu Sajmu cvijeća u Prelogu, poziva prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije