Prelog uz Dan Grada dobiva Fitness park i ginekološku ordinaciju

Nizom događanja Grad Prelog obilježit će svoj dan, Dan Grada Preloga, 6. prosinac. U prijepodnevnim satima na Trgu svetog Jakoba, od 9 do 12 sati biti će degustacija ribe, vina i pive uz tamburaše Udruge umirovljenika Prelog, za sve građane Preloga.

U programu Dana Grada Preloga otvorit će se Fitness park (na prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina Prelog), zatim će se otvoriti pješačko – biciklistička staza između Preloga i Otoka te rekonstruirana ulica Kralja Petra Krešimira IV. u Prelogu kao i ginekološka ordinacija u Prelogu.

Od 17 sati služit će se sveta misa u Župnoj crkvi sv. Jakoba, položiti cvijeće na Spomen ploču hrvatskim velikanima, a od 18 sati u Domu kulture Grada Preloga održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Preloga.

U sklopu sjednice dodijelit će se nagrade Grada Preloga za 2016. godinu te prikazati film o životu Preloga u prošloj godini. Svi građani pozvani su na sva događanja uz Dan Grada Preloga, a svečanu sjednicu svojim će dolaskom uz ostale uzvanike uveličati i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije