U Prelogu Sportske igre mladih uz vatromet i koncert Nine Badrić

U Prelogu će se u petak, 29. travnja na prostoru iza Gradske uprave, održati sportsko – zabavna manifestacija Sportske igre mladih 2016.

Bit će to jubilarna 20. obljetnica održavanja Sportskih igra mladih jer su prve, s ciljem omogućavanja svim osnovcima i srednjoškolcima sudjelovanje u organiziranim sportskim natjecanjima i drugim besplatnim aktivnostima tijekom ljeta, organizirane 1996. godine u Splitu.

Otvaranje igara najavljeno je za 16 sati, a u ime domaćina sudionike će pozdraviti gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Djeca i mladi će se natjecati u graničaru, košarci i utrci na 60 metara, a bit će još tu zanimljive igre za djecu i odrasle. Završetak je predviđen u 20 sati uz proglašenje najboljih. No, tu druženju nije kraj.

Za 21 sati najavljen je koncert jedne od najpoznatijih hrvatskih pop pjevačica Nine Badrić, višestruke osvajačice nagrade Porin. Jedna je od najtrofejnijih glazbenika čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske. Prije koncerta, koji je besplatan za sve, priređuje se vatromet.

Sportske igre mladih nacionalna su sportska organizacija kojoj je glavni cilj promicanje zdravog života i prijateljstva među djecom i mladima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije