Promocija časopisa u Prelogu: Pikač postao punoljetan

U petak, prvoga dana mjeseca travnja, u Prelogu je održana promocija osamnaestog po redu humoristično – satiričnog lista Pikač.

Pikač više nije neozbiljan dječak, već ozbiljan osamnaestogodišnjak koji izlazi od 1939. godine, a jedan je od rijetkih ovakvih listova u Hrvatskoj. Promocija je održana u ispunjenoj Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga. Kao i posljednjih nekoliko godina glavni je urednik lista Ivica Beti, grafički su list uredili Maja Kralj i Stjepan Naranđa, za dizajn se pobrinuo Studio Vipro, a list je izašao u nakladi Grada Preloga.

O Pikaču su govorili gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek te autori Pikača, Ivica Beti i Stjepan Naranđa. Promociju Pikača smijehom je ispunio imitator Denis Bašić, koji je na specifičan način progovorio a aktualnim društvenim događanjima. Pikač se besplatno može pronaći na brojnim mjestima u Gradu Prelogu, javlja Prelog.hr.

Iz uredništva Pikača poručuju: “Lepo zafaljujemo svim suradnicima šteri su šteli nekaj napisati ili narisati, i to zabadaf! Nikaj im ne zameriti! Ne odgovaramo za duševne boli. Ako primijetite bilo koju nuspojavu, javite se svom liječniku ili ljekarniku.”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije