FOTO: Puhački orkestar Grada Preloga održao skupštinu

>> FOTO: Puhački orkestar Grada Preloga održao skupštinu

Radno predsjedništvo skupštine činili su predsjednica Vesna Mikec, članovi Danijel Medvar i Jasminka Pervan, zapisničar Ivana Samardžija – Bermanec, ovjerovitelji zapisnika Gordana Kulić i Renata Božek.

Skupštinu je otvorila predsjednica Puhačkog orkestra Grada Preloga Kristina Kolarek koja je pozdravila sve prisutne i izvijestila ih o radu u 2015. godini. Izrazila je zadovoljstvo brojem nastupa, a posebno su puhači ponosni na nastupe u humanitarne svrhe. Financijsko izvješće podnijela je predsjednica skupštine Vesna Mikec.

Voditelj orkestra, profesor Igor Hrustek, pohvalio je svoje vrijedne učenike, ali i roditelje koji su im podrška u radu. Istaknuo je jedan od važnijih planova, a to je sudjelovanje na Državnoj smotri puhačkih orkestara u Novom Vinodolskom.

Na samom kraju, u ime Grada Preloga, svima se nazočnima obratio dogradonačelnik Zdravko Kvakan pohvalivši rukovodstvo orkestra i sve članove na izuzetnom radu i promociji Preloga. Dodao je da će Grad Prelog itekako imati sluha za njihove potrebe, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije