Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
FOTO Prijem u povodu 140 godina Dobrovoljno vatrogasnog društva Mursko Središće
Grad Mursko Središće

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

FOTO Prijem u povodu 140 godina Dobrovoljno vatrogasnog društva Mursko Središće

Zahvalnice za članove starije od 60 godina

Uoči 140 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mursko Središće i obilježavanja 25 godina Grada Mursko Središće u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Dražen Srpak upriličio je prijem za dugogodišnje članove društva iznad 60 godina starosti.

Mursko Središće - prijem za vatrogasce Fotogalerija

DVD Mursko Središće je jedna od najstarijih i najbrojnijih udruga. Iako im je primarna zadaća štititi naselje i stanovništvo od požara, vatrogasci su godinama bili i nositelji društvenog i kulturnog života. Osim što su uvijek prisutni na svakom događaju koji se odvija u gradu, uvijek su spremni na pomoć i suradnju te također moramo naglasiti da su nas svojim radom, predanošću, humanošću i hrabrošću zadužili.

Gradonačelnik se zahvalio vatrogascima na uspješnoj suradnji, požrtvovnosti te iznimnoj profesionalnosti koju pokazuju prilikom obavljanja svojih zadaća.

Na prijemu vatrogasaca zahvalnicu gradonačelnika primili su Turk Danica, Marina Orehovec, Hoblaj Branko, Zadravec Juraj, Pilipović Milorad, Ribarić Pavao, Rihtarec Rudolf, Kukovec Franjo i Ivan Brodar dok je zahvalnicu za Šimunić Franju preuzeo zapovjednik Rajko Bogdan.

Prijemu su ujedno nazočili  predsjednica Tanja Smolković, zapovjednik Rajko Bogdan i tajnik Renato Matoša

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video