Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
'ŠTO SMO, KAJ SMO I KAK KUHAMO' Tradicionalno kuhanje kotlića u subotu u Murskom Središću
Miroslava Novak

NA IZLETIŠTU FUSEK

'ŠTO SMO, KAJ SMO I KAK KUHAMO' Tradicionalno kuhanje kotlića u subotu u Murskom Središću

Jela će biti besplatno podijeljena građanima, a za dobru atmosferu bit će zadužen tamburaški sastav Frikovi

Tradicionalno kuhanje kotlića „Što smo, kaj smo i kak kuhamo“ održat će se u subotu 14. svibnja s početkom u 11 sati na izletištu Fusek u Murskom Središću, a svoje umijeće pokazat će Mjesni odbori Mursko Središće, Peklenica, Križovec, Hlapičina, Štrukovec i Sitnice.

Jela će biti besplatno podijeljena građanima, a za dobru atmosferu bit će zadužen tamburaški sastav „Frikovi“.

S obzirom na očekivanu gužvu i određeni broj parkiranih mjesta na izletištu Fusek pozivaju se posjetitelji da svoja osobna vozila parkiraju u centru grada te pješke dođu na izletište. Kratka šetnja predivnom Šetnicom svete Barbare zasigurno će goditi svima prije, a i nakon degustacije ukusnih jela.

Do Izletišta Fusek - Šetnicom svete Barbare

- Manifestacija „Što smo, kaj smo i kak kuhamo“ preseljena je na izletište Fusek, u prirodu, kraj rijeke Mure i skele. S obzirom na određen broj parkirnih mjesta, očekivanu gužvu, a i ambijent koji predstavlja prirodnu oazu pozivamo građane da na manifestaciju dođu predivnom Šetnicom svete Barbare, a automobile parkiraju u centru. Šetnja prije, a i nakon degustacije ukusnih jela svakako će goditi, a zelena oaza Fusek svim će posjetiteljima biti ugodnija - poručuju iz Grada Mursko Središće.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video