GRAD MURSKO SREDIŠĆE

STRUČNI KOLEGIJ Grad Mursko Središće pomoći će u donacijama za bolesnog Gabrijela

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak na 74. sjednici stručnog kolegija donio je nekoliko zaključaka

1. Željko Turk, Marka Kovača 44, Mursko Središće – zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela za rješavanje zahtjeva za odštetu Željka Turka zbog oduzimanja 249 kvadrata njegovog zemljišta za koridor ceste Ruđera Boškovića na način da se naruči procjena vrijednosti oduzete imovine kao i procjena vrijednosti parcele koju imenovani traži za naknadu nakon čega će se izraditi ugovor o prijenosu vlasništva.

2. Simona Kovačić, Murska 2, Mursko Središće – odobrava se sufinanciranje edukacijske-rehabilitacije u trajanju od 60 min u intenzitetu jedan puta tjedno i poludnevnog boravka “Međimurske Iskrice” u trajanju od 9 sati u iznosu od 50% od ukupne mjesečne cijene za dijete Ivana Kovačića.

3. U svrhu pomoći vezano uz kreditiranje mladih poduzetnika, žena i početnika za investicije na području grada zadužuju se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela i voditelj Odsjeka za financije, proračun, društvene djelatnosti i socijalnu skrb za organizaciju sastanka s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak.

4. Sportsko ribolovno društvo “Karas” Peklenica – odobrava se isplata preostalog djela kapitalne donacije prema Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava za dovršetak nadstrešnice

5. Nogometni klub “Plavi” Peklenica – odobrava se isplata preostalog djela kapitalne donacije prema Ugovoru o dodjeli financijskih sredstava za završetak građevinskih radova i opremanje prostorije za službene osobe za vrijeme službenih nogometnih utakmica.

6. Odobrava se isplata novčane pomoći u iznosu od 500,00 kuna Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma za dječaka Gabrijela Hercigonju Puljića iz Preloga zbog teške bolesti.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije