Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
BOGAT PROGRAM Advent u gradu rudara nastavlja se ovaj vikend
Grad Mursko Središće

MURSKO SREDIŠĆE

BOGAT PROGRAM Advent u gradu rudara nastavlja se ovaj vikend

Advent u gradu rudara nastavlja se ovaj vikend počevši od petka 06. prosinca kada će mališane dječjih vrtića na području grada posjetiti sv. Nikola i Krampus.

U crkvi Marije Kraljice i sv. Ladislava Mursko Središće Malo kazalište Mursko Središće – MAKAMUS u subotu 07. prosinca u 16,30 sati izvesti će adventsku predstavu „Tri stabla“; Snažna i dojmljiva priča o našim snovima, očekivanjima i nadama kojima su ispunjeni naši životi. Istina - naše želje i maštarije se ponekad ne ispunjuju prema našim snovima, ali smo sigurni da Gospodin uvijek ima neki plan s nama. Uzdamo li se u Njega, On nam za život daje najvažnije darove. Svako od triju stabala, glavnih lica predstave, dobilo je ono o čemu je sanjalo, samo ne na ovozemaljski način na koji je to željelo i planiralo.

Drugu adventsku svijeću u gradskom parku zapaliti će članovi Duštva „Naša djeca“ Mursko Središće u subotu, 07. prosinca s početkom u 17:30 sati. Nakon paljenja adventske svijeće, u 18:00 sati, u Centru za kulturu „Rudar“ održati će se besplatni koncert Stridona iz Štrigove.

U nedjelju, 08. prosinca u Centru za kulturu „Rudar“ očekuje vas Susret pjevačkih zborova pod nazivom „Pjesma gradu rudara“ u kojem će sudjelovati: Mješoviti zbor KUD-a Klenovnik, Mješoviti pjevački zbor „Podravina“  Ludbreg, Mješoviti pjevački zbor Kapela Paulina Warasdin, Tamburaški orkestar „Juraj Lončarić“ Hrženica, Mješoviti pjevački zbor „Dr. Vinko Žganec“ Vratišinec, Mješovita pjevačka skupina KUD.a „Katruže“ Ivanovec, Mješoviti pjevački zbor KUD-a MURA Mursko Središće, ŽVS „Ftičice“KUD-A MURA Mursko Središće.

Ovim putem pozivamo građane da prisustvuju navedenim događajima koji će se odvijati u sklopu Adventa u Gradu rudara. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!