Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Besplatno pogledajte film 'Ufuraj se i pukni' u CZK Rudar
Stjepan Hranilović

ODLIČNA KOMEDIJA

MURSKO SREDIŠĆE Besplatno pogledajte film 'Ufuraj se i pukni' u CZK Rudar

Ulaz za film je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta ulaznice za film dijelit će se na blagajni CZK Rudar i u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće

Grad Mursko Središće poziva sve filmoljupce da u petak, 22. studenog u 19 sati dođu u Centar za kulturu „Rudar“ Mursko Središće i pogledaju film Ljubomira Kerekeša „Ufuraj se i pukni“.

Ulaz za film je besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta ulaznice za film dijelit će se na blagajni CZK „Rudar“ i u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće. Na blagajni Centra za kulturu Rudar ulaznice možete preuzeti u subotu, 9. studenog od 9 do 11 sati, u subotu, 16. studenog od 9 do 11 sati te u petak, 22. studenog od 18:30 do 19 sati.

U Gradskoj upravi Grada Mursko Središće (ured br. 3) ulaznice preuzmite  u ponedjeljak, 11. studenog od 8 do 14 sati, utorak, 12. studenog od 8 do 14 sati, četvrtak, 14. studenog od 8 do 14 sati, ponedjeljak, 18. studenog od 8 do 14 sati, utorak, 19. studenog od 8 do 14 sati te četvrtak, 21. studenog od 8 do 14 sati.

Komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo (Zoran Pribičević) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno (Jan Kerekeš) je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka (Ljubomir Kerekeš) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc (Mirela Brekalo), ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela (Ana Begić) je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari.

Caffe bar "Savannah" je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

Redatelj: Ljubomir Kerekeš
Uloge: Jan Kerekeš, Zoran Pribičević, Ljubomir Kerekeš, Mirela Brekalo, Ana Begić
Godina: 2019.
Trajanje: 80 minuta
Zemlja: Hrvatska
Žanr: komedija bez fige u džepu

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!