Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
STRUČNI KOLEGIJ U planu obnova skulptura iz kapelice u Peklenici i raspela na putu za Selnicu
S. Mesarić

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

STRUČNI KOLEGIJ U planu obnova skulptura iz kapelice u Peklenici i raspela na putu za Selnicu

Grad Mursko Središće će prema natječaju Obrtničke komore Čakovec sufinancirati 5-ero učenika deficitarnih zanimanja s područja grada Mursko Središće u iznosu od 300,00 kuna mjesečno po učeniku


Na 67. sjednici stručnog kolegija Grada Mursko Središće donijeto je nekoliko zaključaka.

1. Obnova tri skulpture iz kapelice u Peklenici i raspela na putu za Selnicu – u provedenom postupku jednostavne nabave od tražene tri (3) ponude u roku su pristigle tri (3) ponude te se prihvaća najpovoljnija ponuda akademskog slikara Vedrana Ivankovića u iznosu od 40.000,00 kuna neto za obnovu tri skulpture iz kapelice u Peklenici i raspela na putu za Selnicu.
2. Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije – Grad Mursko Središće preuzima pokroviteljstvo za pomoć u organizaciji 31. tradicionalnog susreta „Jesen v Međimorjo“ u iznosu od 700,00 kuna.
3. Zadužuje se pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela i voditeljica Odsjeka za općedruštvene djelatnosti, turizam, europske integracije i protokol da s ravnateljicom Dječjeg vrtića „Maslačak“ Mursko Središće analiziraju i po potrebi dogovore sve aktivnosti oko zadovoljavanja predškolskog odgoja i obrazovanja.
4. Grad Mursko Središće će prema natječaju Obrtničke komore Čakovec sufinancirati 5-ero učenika deficitarnih zanimanja s područja grada Mursko Središće u iznosu od 300,00 kuna mjesečno po učeniku.
5. Umjetnička organizacija Missart – odobrava se financijska potpora projekta “Šestiautobus” u iznosu od 5.000,00 kuna
6. Zadužuje se Odsjek za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da u centru grada Mursko Središće proanalizira stanje građevina i njihovih pročelja te da prema članku 4.Odluke o komunalnom redu Grada Mursko Središće pokrene službeni postupak prema vlasnicima i posjednicima.
7. Nalaže se komunalnom poduzeću Murs-ekom d.o.o. da započne s pripremama groblja na području grada Mursko Središće s kojima upravlja, a povodom blagdana Svih svetih.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!