Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
RADOVI U ŠTRUKOVCU Asfaltira se parkiralište kod društvenog doma i uređuje cesta u naselju Ror
Grad Mursko Središće

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

RADOVI U ŠTRUKOVCU Asfaltira se parkiralište kod društvenog doma i uređuje cesta u naselju Ror

Ovih dana započeli su radovi na asfaltiranju parkirališta kod društvenog doma u Štrukovcu te radovi na modernizaciji nerazvrstane ceste u naselju Ror u Štrukovcu

U zadnjih par godina u Štrukovcu su uređivane ulice, oborinska odvodnja, pomagalo se NK Hajduk tekućim i kapitalnim donacijama, svake godine se ulagalo u društveni dom kako bi se društveni život mjesta aktivirao. Tako je uređeno krovište i vanjska fasada, a prošle godine i interijer društvenog doma.

Ovih dana započeli su radovi na asfaltiranju parkirališta kod društvenog doma u Štrukovcu te radovi na modernizaciji nerazvrstane ceste u naselju Ror u Štrukovcu. Tako je, putem postupka jednostavne nabave, za modernizaciju nerazvrstane ceste u naselju Ror u Štrukovcu od traženih triju ponuda pristigla jedna ponuda od tvrtke Tegra d.o.o. Čakovec u iznosu od 146.219,00 kuna s uključenim PDV-om te se ista I prihvatila.Također, putem postupka jednostavne nabave, od traženih triju ponuda pristigla je jedna te radove na asfaltiranju parkirališta kod društvenog doma u Štrukovcu također izvodi tvrtka Tegra d.o.o. u iznosu od 26.359,13 kuna s uključenim PDV-om.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!