mursko središće

CZK RUDAR Travanj donosi i Glasnogovornika Teatra Gavran – predstavu kao stvorenu za izbornu godinu

U veljači je našu veliku i malu publiku s dvije predstave zabavio Teatar Gavran, a uskoro nas čeka još jedna koja je bila pomaknuta na travanj

Riječ je o predstavi Glasnogovornik, koja kroz satiru oslikava uvođenje mladića u svijet politike od strane iskusnog mentora. Predstava je na rasporedu u srijedu, 24. travnja u 20 sati, a cijena ulaznice je 10 eura.

Ulaznice možete kupiti putem interneta na sljedećem linku ili na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ ove subote i nedjelje od 15 do 19 sati.


O PREDSTAVI: Iskusan politički lisac postaje mentor mladiću koji tek ulazi u svijet politike uvodeći ga u složeni svijet spletki i manipulacija, postupno razotkrivajući vlastite životne principe. Na svršetku ove uzbudljive priče i mladić, koji se tek počeo uspinjati na hijerarhiji moći, razotkrit će svoje motive za bavljenje poslom koji je često na zlu glasu. Sukob dvojice različitih karaktera neizbježan je, kao i demaskiranje društvenih i osobnih pozlata. Dva različita karaktera, dva različita pogleda na svijet sukobljavaju se u ovoj napetoj predstavi. Predstava puna neočekivanih obrata, duboko uronjena u našu stvarnost.


Autor: Miro Gavran


Redateljica: Mladena Gavran


Glume: Vinko Kraljević, Zoran Pribičević


Izbor kostima: Đurđa Janeš


Scenografija: Jakov Gavran


Originalna glazba: Filip Gjud


Oblikovatelj tona: Neven Zebić


Oblikovatelj svjetla: Mario Vnučec


Izvršna producentica: Antonia Furjan


Premijera: 29. 4. 2022.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije