GRAD MURSKO SREDIŠĆE

UZ MURU Na Šetnici svete Barbare postavljen montažni sanitarni čvor obložen drvenim oblogama

Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 250.000,00 kun

Prvi radovi na uređenju šetnice započeli su 2006. godine, a nadogradnja sadržaja nastavljena je prije 12 godina, od javne rasvjete, postavljanje opločnika, klupica i raslinja ,ležaljki, beach bara Trska, izletišta Fusek, info tabli, sjenice, ljetne pozornice, street workout igrališta, zvonika sv. Barbare, izvora pitke vode, dječjeg igrališta…

Šetnica sv. Barbare je danas neizostavno i omiljeno mjesto brojnih šetača, biciklista, rekreativaca, turista. Treba reći kako je u dodatnom uređenju postojeća šetnica u Murskom Središću postala poveznicom poučne staze Svetomartinska Mura. S obzirom na veliki broj posjetitelja na šetnici u blizini dječjeg igrališta u ponedjeljak je postavljen  montažni sanitarni čvor obložen drvenim oblogama (muški, ženski i za osobe s invaliditetom).

Sanitarni čvor potrebno je još spojiti na vodovodnu mrežu, odvodnju i struju što će biti ubrzo učinjeno. Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 250.000,00 kuna. Kako bismo zaštitili imovinu i javne prostore, prostor Centra za kulturu “Rudar”, parkiralište te prostor šetnice je stavljen pod video nadzor. Apelira se ovom prilikom i da svi čuvaju sadržaj naše šetnice i javnog prostora, te ujedno upozore i one koji to ne čine. Svakako je ljepše ulaganja usmjeriti u nove sadržaje nego popravak postojećih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije