POHVALIO IH

NAKON EUROPSKOG PRVENSTVA Gradonačelnik upriličio prijem za Udrugu mažoretkinja Mursko Središće

Članice Udruge mažoretkinja Mursko Središće kao dio Hrvatske reprezentacije sudjelovale su na Europskom prvenstvu mažoretkinja

Europsko prvenstvo mažoretkinja održalo se u Italiji – Lignani Sabbiador u periodu od 10. do 13. listopada 2019. godine, a na kojem je sudjelovalo četrnaest zemalja i preko tisuću natjecatelja.

Mažoretkinje iz Murskog Središća natjecale su se u kategoriji solo s rekvizitima najmlađi – Zala Bedić i u ekipnoj kategoriji Botonflag – tim seniori te su osvojile odlično peto mjesto u Europi u obadvije kategorije, a kući su donijeli čak dvadeset i jednu medalju. Zala Bedić bila je jedna od najmlađih natjecateljica te je ušla u TOP 6 natjecatelja prvenstva i osvojila je medalju s odličnom izvedbom koreografije.

Tim je povodom gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, danas 02. studenog 2019. godine, upriličio prijem za članice Udruge mažoretkinja Mursko Središće te je istaknuo 

– Jako sam ponosan na vas. Najveći dobitak je ta ekipa koja se stvara – druženje, dobri duh. Treba se baviti s pravim stvarima – sportom, kulturom gdje se ljudi upoznaju, upotpunjuju društveni život, gdje se cijene ljudske vrijednosti, i onda je vjerujem, sve lakše u životu. Grad Mursko Središće i dalje će nastojati, prema svojim mogućnostima, financijski pomagati Udruzi mažoretkinja. Svaka udruga treba ljude koji iznesu njezin rad, od uprave, predsjednika, tajnika, trenera i samih članova.

Na kraju godine nagrađivati će se najsportaš/ica godine, najbolja momčad, najrekreativac/ka te najrekreativnija momčad. Također, ove godine će se po prvi puta birati osoba godine prema propisanim kriterijima. Svaka vam čast na trudu, uspjesima, promociji najsjevernijeg grada i siguran sam da ćete osvojiti još puno novih medalja i postići brojne uspjehe.

Predsjednica Udruge mažoretkinja Mursko Središće Lara Podgorelec, voditeljice Lucija Mutvar Bedić i Patricija Jambrošić i članice zahvalile su Gradu Mursko Središće i gradonačelniku na podršci te mu uručile medalju s Državnog prvenstva koje se održalo u Murskom Središću.

Također su iznijele da s nestrpljenjem očekuju sve nastupe te da su ponosne što su dobile mogućnost biti dio jedne velke i rezultatima bogate reprezentacije. Isto tako najavile su odlazak na Svjetsko prvenstvo u Nizozemsku iduće godine za Uskrs.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije