MURSKO SREDIŠĆE

Ljeto uz Muru uz koncerte Mladena Grdovića i Učiteljica, kuhanje, Mursku alku i navijanje

Manifestacija 'Ljeto uz Muru 2018.' ovog vikenda nastavlja se sa koncertima Mladena Grdovića, Učiteljica, Globus benda, Murskom alkom, Gradskim kotlićima i naravno praćenja utakmice Hrvatska - Rusija na velikom platnu pod šatorom

Manifestacija ‘Ljeto uz Muru 2018.’ ovog vikenda nastavlja se sa koncertima Mladena Grdovića, Učiteljica, Globus benda, Murskom alkom, Gradskim kotlićima i naravno praćenja utakmice Hrvatska – Rusija na velikom platnu pod šatorom na šetnici uz rijeku Muru.

Tako u petak, 6. srpnja 2018. u najsjeverniji grad dolazi hrvatski pjevač zabavne glazbe Mladen Grdović. Na šetnici uz rijeku Muru s početkom u 21:30 sati pjevat će svoje poznate pjesme “Crveni ferrari”, “Oči boje lavande”, “Dalmatinac”, “Evo mene moji ljudi” i mnoge druge te zasigurno dobro zabaviti publiku iz sjevernog dijela Lijepe naše i šire. – Koncert je besplatan te vas sve srdačno pozivamo da u petak dođete u Mursko Središće i uživate u dalmatinskoj i zabavnoj glazbi. Kao predgrupa zabavljati će vas dečki iz Accord grupe – poručuju iz Grada.

Rudarski zbor Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće u subotu, 7. srpnja 2018. godine s početkom u 17,00 sati na šetnici uz rijeku Muru organiziraju ekipno natjecanje “Murska alka”. Nakon “Murske alke”, a prije gledanje utakmice Hrvatska – Rusija koja će se prikazivati na platnu, pod šatorom na šetnici uz rijeku Muru od 19:00 sati atmosferu će zagrijati Globus bend.

Hrvatska nogometna reprezentacija znanjem i upornošću plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Pod šatorom na platnu na šetnici uz rijeku Muru u subotu 07. srpnja 2018. godine s početkom u 20:00 sati prikazivat će se utakmica vatrenih protiv domaćina Svjetskog prvenstva. Pozivaju sve navijače da dođu u što većem broju podržati našu reprezentaciju.

Nakon utakmice na pozornicu nam dolaze atraktivne Učiteljice. S početkom u 22:00 sata zabavljat će vas sa poznatim hitovima “Luda kuća”, “Ako mi se ne spava”, “Dunav”, “Kapetane hvala”. Koncert je naravno besplatan, a nakon njih još jedanput će na pozornicu doći Globus bend.

U nedjelju, 8. srpnja 2018. godina na športsko rekreacijskom centru “Zalešće” kuhat će se već tradicionalni Gradski kotlići. Ekipe iz područja grada Mursko Središće i susjednih naselja vrše zadnje pripreme oko pripremanja sastojaka za kuhanje koje financijski pokrivaju Turistička zajednica Grada Mursko Središće i Grad Mursko Središće. Podjela jela bit će u 12:00 sati, a za dobru atmosferu pobrinut će se tamburaški sastav “Zrin”.

– Pozivamo vas da i ovog vikenda posjetite kulturno – zabavnu manifestaciju “Ljeto uz Muru 2018.” i uživate u mnogobrojnim raznolikim događajima – poziv je iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije