DANI MURSKOG SREDIŠĆA U petak igre s djecom i otvorenje poslovnog kompleksa

Drugog dana, 11. svibnja 2018. (petak) nastavljaju se Dani Grada u Murskom Središću. U 10 sati započinju Edukativno kreativne igre s djecom vrtićke dobi koje će se održati na parkiralištu uz šetnicu na travnatoj površini u organizaciji Društva “Naša djeca” Mursko Središće.

Igre će biti za sve dječje uzraste predškolske dobi od onih najmanjih do većih te će biti pripremljeni poligon na vanjskom prostoru, a u slučaju lošeg vremena (kiše) igre se neće održati.

S početkom u 14 sati započinje svečano otvorenje Poslovnog kompleksa Doma za starije i nemoćne osobe “Japa” i Dječjeg vrtića “Pahuljica” u Frankopanskoj ulici Mursko Središće. Investitori poslovnog kompleksa Franjo Sobočan i Damir Žilavec povodom otvorenja pozdravit će sve prisutne te će govoriti o nastanku i izgradnji cijelog poslovnog kompleksa.

Otvorenju će prisustvovati gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, župan Međimurske županije Matija Posavec te saborski zastupnik Darko Horvat. Djeca iz Dječjeg vrtića “Pahuljica” nastup će uz govornu pokretnu igru “Ovak je nam u vrtiću” koji su u suradnji s tetama pripremili prikazati na svečanom otvorenju.

Folklorna sekcija Dječjeg vrtića “Maslačak” sa svojim tetama priprema izvedbu međimurskog spleta pjesama. Nakon toga slijedi posvećenje Poslovnog kompleksa Doma za starije i nemoćne osobe “Jape” i Dječjeg vrtića “Pahuljica” koji će blagosloviti župnik Tomislav Antekolović Župe Marije Kraljice i svetog Ladislava.

Po završetku blagoslova slijedi svečano rezanje vrpce, a nakon toga obilazak Poslovnog kompleksa te domjenak koji će se održati na vanjskom prostoru unutar samoga kompleksa.

– Pozivaju se svi građani, građanke, djeca i dragi gosti da nam se pridruže na Danima Grada – poručuju iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije