U druženju s građanima, podijeljeno 2 i pol tisuće hrenovka i kobasica

>> U druženju s građanima, podijeljeno 2 i pol tisuće hrenovka i kobasica

Posljednje adventsko subotnje prijepodne u Čakovcu, uz već prepoznatljiv božićni ugođaj, obilježilo je druženje čakovečkih gradskih otaca sa građanima. Prerušeni u Djedove Božićnjake, djeci su, kako to i priliči, dijelili slatkiše, a svima koji su se zatekli u gradskome centru, hrenovke i kobasice.

Uz mnoštvo programa koji su se tijekom prijepodneva odvijali u središtu grada, oko štanda s hranom i pićem okupio se najveći broj ljudi. U sat vremena podijeljeno je 2 i pol tisuće hrenovki i kobasica, a nakon jela građani su se mogli ugrijati i vrućim čajem. Unatoč velikoj gužvi u gradu i oko štanda, podjela je prošla bez problema i zastoja. Naime, hranu su dijelili gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač i njegovi zamjenici Mario Medved i Romano Bogdan, naravno, odjeveni u duhu božićnih blagdana.

Kako je tom prilikom istaknuo gradonačelnik Stjepan Kovač, ovo je druga godina kako u božićno vrijeme organiziraju akciju podjele hrane i pića, no cilj je da se ponajprije kroz druženje s građanima porazgovara o učinjenom u protekloj godini, saslušaju prijedlozi te čuju razmišljanja kako o tome Čakovec učiniti što boljim.

Ovogodišnja akcija je uspjela, kao i cijeli program Adventa u Gradu Zrinskih. Grad je ispunjen šetačima i posjetiteljima, a u čakovečkoj božićnoj atmosferi dolaze uživati i posjetitelji iz ostalih dijelova Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije