Malim četveronožnim Prijateljima danas pomoć treba više nego ikad

Humanitarna večer Peci, pjevaj i pomozi ove će se godine održati, u što smo uvjereni, ponovo odličnoj organizaciji skloništa za životinje Prijatelji Čakovec. Naime, večeras od 18.30 sati u čakovečkom restoranu Kristal očekuje vas promocija kalendara ‘Ljubav se ne kupuje’, uz prodaju keksića čiji prihod ide u humanitarne svrhe, te radionicu ukrašavanja božićnih kolača i keksića uz natjecateljice prve sezone showa 321 peci , Marijanu Zlomislić i Marijanu Mišković, Anu i Filpa Udea i nastup mlade glazbene zvijezde Marina Jurića – Čivre.

Ulaz je slobodan, a organizatori kažu kako bi im bilo drago da umjesto ulaznice sa sobom ponesete stare novine, staru plahtu, dekicu, ručnik ili malo hrane za njihove čupavce. Isto tako pozivaju i sve mame, tete, bake, tate i sve ostale da im se jave ako i ove godine želi peći keksiće za akciju. Svi ti kolači prodavat će se večeras na humanitarnoj večeri, ali i na štandu u centru grada danas i i u subotu 19. prosinca.

Marin Jurić Čivro: Svaka obitelj trebala bi imati kućnog ljubimca

Prodaji keksića za pomoć čakovečkom azilu za pse danas se na štandu u centru Čakovca pridružio i sve popularniji mladi hrvatski glazbenik Marin Jurić Čivro. – Svaka obitelj trebala bi imati kućnog ljubimca, kazao je tom prigodom Marin. Životinje nisu stvari i neprijatelji, već ponekad čovjeku i najbolji prijatelj. Stoga ih nemojte maltretirati i ponižavati jer to nije ispravno, ni humano.

S njime se u potpunosti slaže i i hrvatski olimpijac i najbolji hrvatski gimnastičar Filip Ude u čijoj se obitelji već pet godina nalazi jedan francuski buldog. Možda svi i ne mogu imati kućnog ljubimca zbog prostora u kojem žive ili nekih drugih stvari, ali svakako mogu svaki dan doći u čakovečki azil, kako bi se družili s tim prekrasnim životinjama i imali priliku da ih bar mako prošeću , pomiluju jer već mali znak pažnje tim psima puno znači, kazao je Ude.

O tomu što je u ovom trenutku potrebno azilu, Filip kaže da je potrebno sve. Stoga dođite večeras u restoran Kristal kako bi kupnjom kalendara i keksića pomogli rad skloništa, pogotovo sada, kad su prihvatili najteže slučajeve bolesnih i zlostavljanih pasa iz romskog naselja u Pribislavcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije