Čakovečke mažoretkinje opet na europskom postolju

>> Čakovečke mažoretkinje ponovno na europskom postolju!

Seniorski sastavČakovečkih mažoretkinjana proteklom Europskom prvenstvu mažoretkinja osvojio jebrončano odličje. Na Europskomprvenstvu u mažoret plesu koje se održavalo u Italiji od 2. do 4. listopada 2015. godine u gradu Lignanu, natjecalo se 10 zemalja iz cijele Europe.

Hrvatsku reprezentacijučinilo je 160 članica i to iz Koprivnice, Požege, Donjeg Kraljevca, Goričana, Čakovca, Sinja, Ludbrega i Splita. Hrvatska se ukupno natjecala u 24 solo i duo kategorija, te 12 ekipnih kategorija, a ukupno je osvojila6 zlata4 srebra i 4 bronce. Čakovečke mažoretkinje kao dio reprezentacije Hrvatske natjecale su se u kategoriji Traditional Corp Seniori i osvojile odlično treće mjesto sa koreografijom koju je osmislila trenerica Smiljana Nedeljko.

Broncom okićene vratile su se: Iva i Barbara Prprović, Kristina i Manuela Frančić, Iva, Karla i Klara Grašić, Iris Buhin, Elena Kropek, Ena Mihalković i Laura Novak. Ovim putem djevojke zahvaljuju roditeljima koji su snosili velik financijski teret, Gradu Čakovcu te ostalim vjernim sponzorima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije