Prljavo Kazalište i Pantastic turneja za fantastičan rujan u Čakovcu!

Ljeto je možda završilo, no za Čakovčane najveselije godišnje doba tek počinje – za početak odlične koncertne jeseni Prljavo Kazalište i Pantastic turneja stižu u Čakovec! 26. rujna Čakovec i Trg Republike ugostit će naš najdugovječniji rock bend, legendarne heroje ulice, a uz večernji koncert i cjelodnevnu Pantastic refresh zonu zabava je zagarantirana!

Kao i svaki put do sada, Pantastic turneja stiže i u grad donosi odličnu glazbu i još bolju zabavu! U subotu 26. rujna Pantastic i Prljavci stižu u Čakovec, svoju petu postaju na putu kroz kontinentalnu Hrvatsku, gdje će s Čakovčanima i njihovim gostima obilježiti 25 godina od nezaboravnog “Zabranjenog koncerta” na Trgu Republike – na Trgu Republike!

Naravno, nije to taj isti Trg Republike, ali ni Prljavci nisu isti – u Čakovec dolaze glasniji, uštimaniji, iskusniji, bolji! Bend za sve generacije koncertom za sve generacije zasigurno će u Čakovcu oživjeti barem djelić atmosfere s “onog” Trga Republike i provest još jednu nezaboravnu večer sa svojim vjernim fanovima, od kojih će se neki prisjetiti legendarnog koncerta, a neki nesumnjivo i prvi puta uživo vidjeti svoj omiljeni bend.

Osim koncerta neponovljivih Prljavaca Pantastic turneja i ovoga puta na trg donosi cjelodnevnu zabavu! Od prijepodnevnih sati Čakovčane u Pantastic refresh zoni očekuju glazba, zabavne igre, raznolike nagrade, a najsretnije fanove i posebna poslastica – druženje s Prljavim Kazalištem!

Nakon Čakovca turneja se odmah nastavlja – već za nekoliko dana, 29. rujna, Pantastic i Prljavci stižu u Bjelovar!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije