Koncert za napuštene pse: Marin Jurić Čivro u Čakovcu pjeva novi singl

Čakovečko Sklonište za životinje Prijatelji u utorak, 16. lipnja 2015. s početkom u 19:30 sati u Centru za kulturu Čakovec organizira zaista lijep humanitarni koncert Mi smo njihov glas kojim prikupljaju sredstva za preko 300 pasa o kojima brinu u skloništu od čega više od 70 štenaca.

Sklonište Prijatelji postoji više od 14 godina i tijekom svog rada primilo je pod svoje okrilje više od 5000 životinja te istom broju životinja pronašlo novi dom. Sklonište se ponosi činjenicom da je jedno od tek 6 “no kill” skloništa u Hrvatskoj koje ne provode politiku usmrćivanja životinja nakon 60. dana u skloništu te se bori za to da se ta odredba ukloni iz Zakona o zaštiti životinja. Svaki je život dragocjen, njihov je moto.

Na današnjem koncertu za Sklonište pjevaju pjevači Najljepšeg glasa Hrvatske o čemu smo već pisali te plešu naši predivni plesači i cheerleadersi, a iznenađenje koje očekuje sve posjetitelje koncerta je novi singl Marina Jurića Čivre pod nazivom Dobro jutro svima koji će tu pjesmu izvesti na samom koncertu.

Za današnji koncert ekipa iz skloništa uspjela je pripremiti i izdati knjigu na kojoj su radili više od dvije godine, a koja je zbirka dirljivih priča o životinjama koje su promijenile, nadahnule i iscijelile ljudske živote. “Prijatelju, ispričaj moju priču” je projekt nastao na temelju pisma udomiteljice starog Tysona koji je ostavljen u skloništu kao star pas jer više nije bio “dobar čuvar”.

Tyson je od tuge umirao u skloništu, a onda je njegova fotografija obišla svijet i on je dobio novi dom. Nadahnuti tom pričom, mnogi su ljudi poslali svoje priče o svojem odnosu za životinjama i tako je nastala cijela knjiga. Sav prihod od koncerta kao i od knjige usmjeren je za pokriće troškova veterinarske skrbi za životinje budući ti troškovi nisu mali, a svaka je životinja u skloništu cijepljena protiv bjesnoće, čipirana, štenci su cijepljeni protiv zaraznih bolesti te potpuno opskrbljeni.

Zato dođite na koncert i budite njihov glas!

Jedan od omiljenih glasova i finalist glazbenog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske te novi član glazbene obitelji Universal Music HrvatskaMarin Jurić-Čivro predstavlja svoj debitantski singl! Od 16. lipnja je u regiji, ali i čitavom svijetu, dostupan njegov prvi singl “Dobro jutro svima“, čiji autor je Ivan Dečak!

Marin Jurić-Čivro talentirani je 21-godišnjak iz Virovitice, koji je sa svojom specifičnom bojom vokala i zanimljivim karakterom osvojio publiku od samih početaka svojeg pojavljivanja u showu The Voice. Njegov novi singl poslušajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije