Čakovčanke, Čakovčanci i svi posjetitelji – hvala vam od srca!

Sutrašnjim otvorenjem mini-golf terena na Gradskim bazenima “Marija Ružić” Čakovec uspješno se privodi kraju proslava Dana grada Čakovca.

Turistička zajednica grada Čakovca i Grad Čakovec, kao organizatori manifestacije, ovim putem od srca zahvaljuju svim posjetiteljima, izlagačima, udrugama, volonterima koji su svojim sudjelovanjem obogatili program manifestacije.

– Tijekom osmodnevne proslave Dana grada u Čakovcu se svakodnevno održavao bogati program u kojem smo nastojali zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve građana. Obilježavanje Dana grada bit će upamćeno i po milenijskoj fotografiji grada Čakovca koja je obišla Lijepu našu. Hvala Lovely Međimurju i LM komunikacijama!

Posebna zahvala restoranima i vinarima koji su sudjelovali na 2. Festivalu međimurske kuhinje: bistro i vinarija Shamper, restorani Kristal, Međimurski dvori, Restoran Herman, Restoran Barok, Hotel Panorama, Life Class Terme Sv. Martin te Srednja škola Prelog, vinska kuća Hažić, Vinarija Štampar, Vina Kocijan, Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić, Vina Horvat, Vina Dvanajščak-Kozol i Agromeđimurje.

Čakovčanke i Čakovčanci, ali i svi posjetitelji iz regije ponovno su pokazali koliko su povezani s ovim gradom i na tome vam svima velika hvala! – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije