Besplatnim busom iz Čakovca na “Rippl-ronai festival” u Kapošvar

U okviru IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska, Turistička zajednica grada Čakovca partner je na projektu Four Towers (“Virtual route of history, culture and tradition linking the area between Nagykanizsa, Kapošvar, Koprivnica, Čakovec”) u kojem zajedno s partnerima iz Koprivnice, Nagykanizse i Kaposvara nastoje kroz turizam i kulturu ojačati suradnju i povezati se.

Dio aktivnosti samog projekta podrazumijeva organizaciju kulturnih i turističkih događanja i manifestacija u Kapošvaru, Čakovcu, Koprivnici i Nagykanizsi, a između ostaloga i organiziranu posjetu obilježavanju “Rippl-ronai festivala” u Kapošvaru.

Manifestacija će se održati u nedjelju, 31. svibnja 2015. godine u kojoj će sudjelovati pregršt izlagača s ponudom autohtonih proizvoda te autohtonom hranom i pićem. Turistička zajednica grada Čakovca poziva vas da i vi posjetite ovaj događaj, a za sve zainteresirane biti će organiziran besplatan prijevoz autobusom iz Čakovca.

Zbog ograničenog broja mjesta mole vas da mjesto u autobusu rezervirate najkasnije do četvrtka, 28. svibnja u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, Čakovec ili na broj telefona 313 319.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije