Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
VIDEO I FOTO Druga adventska subota donijela božićne pjesme i tradicionalne kolače na čakovečke ulice
Grad Čakovec

ADVENT U GRADU ZRINSKIH

VIDEO I FOTO Druga adventska subota donijela božićne pjesme i tradicionalne kolače na čakovečke ulice

U večernjim satima pali se druga adventska svijeća, a na Trgu Republike očekuje vas nastup mlade kantautorice Kim Verson

Druga je subota manifestacije Advent u Gradu Zrinskih. Čakovečku špicu posjetile su mnogobrojne Međimurke i Međimurci te gosti, koji su pritom uživali u božićnim ukrasima, glazbi i ambijentu, uz adventske delicije i mirise.

Druga adventska subota donijela šarenilo, božićne pjesme i tradicionalne kolače na čakovečke ulice Fotogalerija

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini pozdravila je izlagačice i izlagače, sudionike manifestacije Tradicionalni međimurski kolači koje su pripremile vrijedne ruke udruga žena iz Međimurja.

Velik broj sugrađana uživao je i u glazbenim nastupima Društva naša djeca Čakovec i čakovečkih dječjih vrtića, u okviru manifestacije prigodnog naziva – Dječja čarolija Božića.

Podsjetimo, danas od 16 sati će Djed Božićnjak u svome selu na Franjevačkom trgu pričati božićne priče, od 17:45 sati pali se druga adventska svijeća na adventskom vijencu ispred Crkve sv. Antuna Padovanskog na čakovečkom Jugu, dok u 18:15 sati ispred Crkve sv. Nikole biskupa u Čakovcu.

Izlagači na Adventu u gradu Zrinskih Fotogalerija

U večernjim satima na Trgu Republike očekuje vas nastup mlade kantautorice Kim Verson koja će nas uz miris kuhanog vina i toplu vatru, zabaviti predivnim melodijama.

Dođite u centar grada i uživajte sa svojim voljenima na Adventu u gradu Zrinskih.

Kako je bilo, pogledajte u fotogalerijama i video zapisima.

picture
 
picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!