PROMET SE ODVIJA ZAOBILAZNO

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM Počeli radovi na uređenju čakovečke Ulice dr. Ante Starčevića

Radovi bi trebali završiti do kraja studenog

Kao što je najavljeno, jučer je zatvoren promet u ulici dr. Ante Starčevića u Čakovcu. Razlog zatvaranju je početak radova na obnovi prvog drugog dijela ulice. Radovi bi trebali završiti do kraja studenoga, a tijekom njihova trajanja, promet će se kroz ovaj dio grada odvijati zaobilazno.

picture

U sklopu rekonstrukcije predviđena je zamjena vodovodne mreže, rekonstrukcija vodovodnih i kanalizacijskih priključaka, uređenje kolnika i pješačke staze s istočne strane ulice. Prema troškovniku, vrijednost radova je oko milijun i 500 tisuća kuna. Ukoliko vremenski uvjeti posluže, radovi će završiti za 45 dana.

Kako se radi o veoma prometnoj ulici, očekuju se poteškoće u prometu, posebno u jutarnjim i popodnevnim satima. Građani se mole da poštuju privremenu regulaciju prometa te da koriste zaobilazne prometne pravce.

Inače, dio Ulice dr. Ante Starčevića od pružnog prijelaza kod Buzovca do križanja s ulicom Kalmana Mesarića rekonstruiran je prije nekoliko godina prilikom u sklopu projekta Aglomeracije Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije