Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
MURSKO SREDIŠĆE Gradonačelnik učenicima prvih razreda i vrtićarcima podijelio iskaznice za knjižnicu
Grad Mursko Središće

besplatna članarina

MURSKO SREDIŠĆE Gradonačelnik učenicima prvih razreda i vrtićarcima podijelio iskaznice za knjižnicu

Prilikom podjele članskih iskaznica gradonačelnik je podijelio tekuće sapune školama i dječjim vrtićima ukazavši na važnost pranja ruku kao jednog od najvažnijeg načina zaštite od raznih bolesti

Susrećući se s različitim emocijama koje proizlaze iz različitih situacija opisanih u pričama dijete razvija empatiju. S obzirom na to da se u knjigama susreće s različitim likovima, različitih oblika ponašanja koje krase različite osobine dijete počinje razvijati i svijest o različitosti. To mu kasnije pomaže u shvaćanju i prihvaćanju različitosti među svojim vršnjacima i ljudima općenito. Dijete čitanjem upoznaje jezik, njegove zakonitosti, shvaća važnost lijepoga izražavanja.

Grad Mursko Središće u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Mursko Središće i ove godine najmlađim sugrađanima omogućio je besplatnu članarinu u Gradskoj knjižnici i čitaonici djeci vrtićke dobi i prvih razreda s područja grada Mursko Središće.

U utorak, 03. ožujka 2020. godine, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak i ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Mursko Središće Ivana Sakač podijelili su besplatne članske iskaznice učenicima 1.a i 1.b razreda Osnovne škole Mursko Središće, učenicima 1. razreda Područne škole u Hlapičina i Područne škole Peklenica te djeci iz Dječjeg vrtića „Maslačak“ i Dječjeg vrtića „Pahuljica“. Prilikom podjele članskih iskaznica gradonačelnik je podijelio tekuće sapune Osnovnoj školi, područnim školama i dječjim vrtićima ukazavši na važnost pranja ruku kao jednog od najvažnijeg načina zaštite od raznih bolesti. 

Vjerujemo da će posjet djece i roditelja u Gradsku knjižnicu biti zabavna i redovita aktivnost te molimo da se članske iskaznice koriste za posuđivanje isključivo dječje literature.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!