VIŠE NIJE U HNS-U

HOĆE LI I DRUGE „KAZNITI“? Ljerki Cividini stranka poslala ispisnicu

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Nenad Hranilović potvrdio nam je informaciju da gradonačelnica Čakovca i dosadašnja predsjednica čakovečkog HNS-a Ljerka Cividini više nije članica te stranke

– Nije izbačena, nego joj je prestalo članstvo. Prema Statutu stranke, svatko tko se kao kandidat nađe na listi druge političke stranke ili na nezavisnoj listi bez prethodne suglasnosti nadležnih tijela HNS-a, prestaje biti članom, pojasnio je za naš tjednik Hranilović. Podsjetimo, Cividini je kandidatkinja na izborima za Hrvatski sabor na listi Nezavisne platforme Sjever.

Da više nije članica potvrdila nam je i sama Ljerka Cividini, rekavši da joj je na adresu elektroničke pošte iz stranke poslana ispisnica.

-Pitam se samo hoće li i ostali članovi Gradske organizacije HNS-a Čakovca biti isključeni, s obzirom da je zaključak da se podrži lista Nezavisne platforme Sjever zajednički donijelo Predsjedništvo čakovečkog HNS-a, prokomentirala je za naš tjednik Cividini. Ipak, dodaje da suradnja s većinom članova HNS-a i dalje ostaje neupitna.

-Nikad nismo gledali boje i predznake, već radimo za dobrobit Čakovca i Međimurja, napominje. Na pitanje planira li se učlaniti u Nezavisnu platformu Sjever, odgovara da zasad o tome ne razmišlja, a na ono je li joj žao što više nije članica stranke u kojoj je bila provela desetljeća, uzvraća da se od toga vremena do danas, u HNS-u nažalost mnogo toga razvodnilo.

Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3598

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije