DAN GRADA, 28. SVIBNJA

LJERKA CIVIDINI I IVAN DEČAK NAJAVILI KONCERT VATRE ‘Jedva čekamo stati na pozornicu u Čakovcu’!

Poseban je poziv na koncert 28. svibnja danas iz samog središta grada uputio frontmen Vatre Ivan Dečak u društvu gradonačelnice Ljerke Cividini

Više od 50 različitih programa u 11 rođendanskih dana grada Čakovca kulminirat će u subotu, 28. svibnja, velikim koncertom grupe Vatra na Trgu Republike.

Poseban je poziv svim Čakovčankama i Čakovčanima, i onima koji se tako osjećaju, danas iz samog središta grada uputio i frontmen Vatre Ivan Dečak u društvu gradonačelnice Ljerke Cividini.

– Nakon ove dvije godine stagnacije i nemogućnosti druženja, napokon imamo priliku uživati u dobroj glazbi, a Vatra će odsvirati koncert za sve generacije, naglasila je gradonačelnica Cividini.

Ivan Dečak priliku je iskoristio da se zahvali na pozivu da upravo Vatra uveliča proslavu Dana grada, pa dodao da je sastav u zadnjih nekoliko tjedana nastupio u dosta gradova koje vode žene i ostali su mu u posebno lijepom sjećanju.

– Već smo dvije godine kao pod ručnom, zaželjeli smo se i mi publike i publika nas. Jedva čekamo stati na pozornicu u Čakovcu, vidjeti se sa svima koje nismo vidjeli već dvije godine i upoznati neke nove ljude. Svi su na popisu! Ulaz je besplatan, poručio je Ivan Dečak čakovečkoj publici.

picture

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije