VIDEO I FOTO Pun pogodak: Gustafi začinili Beer&Burger fest

Čakovec je u petak i subotu, u sklopu manifestacije ‘Jesen u gradu Zrinskih’, nakratko postao München, ali u punom smislu riječi. Kroz dva dana pivoljupci su došli na svoje, a uz njih i svi oni koji su se zaželjeli pojesti nešto fino i ukusno s nogu.

Odlična organizacija na čakovečkom Trgu Republike smjestila je ogroman šator koji je doslovce bio premalen za ovakvu manifestaciju. U šatoru se moglo dobro popiti i upoznati s hrvatskim “malim” pivarima, odnosno okusiti gotovo svo hrvatsko craft pivo.

Čak 11 hrvatskih craft pivovara predstavilo se u Čakovcu i ponudilo najbolje od hrvatskog piva. Ovdje možemo subjektivno reći da smo u korak s vremenom s ostalim europskim craft pivovarama, imamo samo riječi hvale. Što pak se tiče gastro kutka, pet je restorana bilo zaduženo za “peglanje” gladnih usta: Mundoaka, Central Park, Stari hrast, Dollar iz Varaždina, te Barba iz Dubrovnika.

U subotu je u bilo organizirano i natjecanje Volim ljuto u ljutim papričicama, te Olimpivijada. Dodajmo da je na Beer festu svoje mjesto našao i legendarni Brico, kod kojeg su muškarci mogli urediti svoje brade i brkove.Oba dana organizarani su bili i koncerti, u petak Clone Edge te u subotu Gustafi koji su rasplesali i digli Čakovec na noge.

I na kraju možemo biti ponosni na Beer-Burger fest, i već sada organizatorima poručiti da sljedeću godinu moraju računati na još više posjetitelja, a Čakovcu se smješi još jedna prepoznatiljiva turistička atrakcija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije