ČAKOM uveo naplatu parkiranja u Vukovarskoj ulici u Čakovcu

– Sjedimo na terasi našeg omiljenog kafića Parksa i ispijamo kavu. Na parkiralištu se stvorio čovjek koji je počeo kontrolu parkiranih vozila. Ljubazno osoblje nas je upitalo da li smo kupili parkirnu kartu? Naravno da nismo jer nismo znali.

Kontrolor iz Čakoma je na parkirana vozila ovaj put samo stavljao opomene te rekao da uskoro idu i kazne. Možete li saznati o čemu se radi i kada kreće naplata? – napisala nam je čitateljica.

Odgovor smo potražili u Čakomu.

– Točno je da prema izmjenama Pravilnika o parkiranju započinje naplata parkiranja u Vukovarskoj ulici, a što je već ranije najavljivano i pripremljeno za početak primjene odlukom Kolegija gradonačelnika.

Budući da je uobičajena praksa da kod bitnih izmjena pravilnika tjedan dana primjenjujemo isticanje opomena kako bi korisnike što korektnije upoznali sa istim, tako ćemo i u ovoj situaciji započeti sa isticanjem DPK s primjenom od srijede, 19. srpnja 2017. Zahvaljujemo na razumijevanju svim korisnicima gradskih parkirališta – rekao nam je tehnički direktor Čakoma Ivica Perhoč koji nam je poslao i tekst njihove obavijesti korisnicima:

‘GKP Čakom d.o.o. je temeljem Odluke o izmjenama i dopunama Pravilnika o javnim parkiralištima na području grada Čakovca od 30. lipnja 2017. godine (Službeni glasnik Grada Čakovca broj 2/17) započeo s naplatom parkiranja na parkiralištu u Vukovarskoj ulici (desna strana), lijevo od prilazne ceste stambenom bloku V. Nazora, gledajući iz pravca rotora u pravcu nadvožnjaka.

Navedeno parkiralište raspoređeno je u IV. kategoriju parkirališta (smeđa boja) gdje je cijena parkiranja 2,00 kn/h, bez vremenskog ograničenja korištenja parkirališta. Satna parkirališna karta može se kupiti na parkirnom automatu ili putem SMS-a.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije