FOTO Čakovečke mažoretkinje osvojile čak 8 medalja u Samoboru

Nakon odlično odrađenog subotnjeg jutarnjeg nastupa u kojem su predvodile vrtićke skupine na završnu priredbu u Centar za kulturu, najmlađi sastav Čakovečkih mažoretkinja krenuo je za svojim starijim članicama na Samoborfest 2017.

Naime, dva sastava, mlađi juniorski i juniorski sastav Čakovečkih mažoretkinja već u 6 sati ujutro otputovali su na Međunarodno mažoret natjecanje u Samobor. Sva tri sastava natjecala su se ukupno u 11 kategorija, sa 6 grupnih nastupa, 1 duetom i 4 solo nastupa.

Predvođeni odlično organiziranom navijačkom ekipom roditelja, kojima ovim putem zahvaljuju na podršci i organiziranosti, jer su od ovog natjecanja napravili lijep izlet uz roštilj i pokazali da ovakvo druženje djece, trenera i roditelja zaslužuje najveću medalju i pohvalu.

Uz tako divnu pratnju nisu mogli izostati ni odlični rezultati osvojivši ukupno 4 zlata, 3 srebra i 1 brončanu medalju. Sve tri ekipe vratile su se kući sa zlatnim medaljama oko vrata.

– Minime sastav (Anabela i Lara Bel, Bella Rašperger, Ana Maria Dančo, Ana Deban, Lana Kovačević, Eba Horvat, Vida Horvat, Klara Jurić, Melani Zadravec, Jana Mikulaj, Emily i Sara Oletić, Doroteja i Lorena Sršan, Vita Varga, Lara Šalamon, Zara Bujanić, Dora Vuk, Maja Vugrinec i Franka Strnad, Tena Gotal) osvojio je zlato u kategoriji tradcional mažoret minime;

– Mlađi juniori (Zara Nedeljko, Karolina Horvat, Leona Huzjak, Zita Miličević, Lorena Lajtman, Katja Kolac, Matilda Kraljić, Emily Vuk, Klara Golubić, Taša i Tena Gotal, Tara Vidović, Hana Pfeifer Kacian, Helena Veselko, Nika Goričanec, Ena Požgaj i Anamarija Makarić) osvojili su zlato u kategoriji s rekvizitima i srebro u kategoriji tradicional mažoret dječja skupina;

– Juniorski sastav (Iva Prprović, Karla i Klara Grašić, Kristina i Manuela Frančić, Iris Buhin, Laura Novak, Ena Mihalković. Klara Haman, Anita Bulat, Ena Kovačić, Nika Kovačić) osvojio je zlato u kategoriji tradicional mažoret juniori, kategoriji s rekvizitima, te srebro u kategoriji mažorete tim juniori.

U kategoriji solo s rekvizitima kadeti Emily Vuk osvojila je odlično 2. mjesto, dok su sestre Karla i Klara Grašić osvojile broncu u kategoriji grupa s rekvizitima duo seniori.

Svi ti odlični rezultati ne bi bili postignuti bez mnogo truda i odricanja tih divnih djevojčica, njihovih roditelja kojima još jednom zahvaljuju na svemu, a naposljetku i njihovih odličnih trenerica, Smiljane Nedeljko i Ive Prprović koje svoje znanje, vještine ali i životno iskustvo nesebično ulažu u ove mlade djevojčice. Hvala im na svemu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije