TZ GRADA ČAKOVCA Stotine rođendanskih čestitara

– Na kraju ovog posebnog dana za nas, želimo zahvaliti svima koji su danas s nama proslavili obljetnicu postojanja Turističke zajednice grada Čakovca. Hvala i svim bivšim djelatnicima koji su kroz godine kreirali rad naše Zajednice i bili dio našeg malog kolektiva.

Godinama smo stvarali identitet Zajednice, što nije uvijek bilo lako, ali zahvaljujući potpori građana grada Čakovca i Grada Čakovca na čelu sa gradonačelnikom Stjepanom Kovačom znali smo da se naš trud svakako isplati.

Trudimo se ići u korak sa željama i potrebama građana, graditi vizualni identitet i osmišljavati nove sadržaje kako bi grad bio što zanimljiviji i privlačniji žiteljima i posjetiteljima, te kako bi se što uspješnije pozicionirali kao turistička destinacija.

Čast nam je biti dio Turističke zajednice i svakako ćemo dati sve od sebe da i dalje nadmašujemo očekivanja i opravdamo dano nam povjerenje! – rekla je Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda Grada Čakovca na kraju Dana otvorenih vrata TZ, a koja su bila otvorena povodom njenog 53. rođendana.

Jučer je prostorima Turističkog ureda prošlo nešto više od stotinjak građana i isto toliki broj poslovnih suradnika. Nemjerljiv je i interes medija. Vrsnim domaćinima su se, uz voditeljicu Ban Vlahek, pokazali: Ksenija Zrna, Maja Ivec, Ria Pikl i Marijo Krčmar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije