FOTO: Čakovec oduševljava i trećeg adventskog vikenda

Treći adventski vikend u gradu Zrinskih bio je vrlo bogat. Nastupi i izlaganja brojnih udruga i institucija naveli su mnoge na šetnju kroz čakovečku božićnu bajku. Čakovečki Advent ove je godine vrlo bogat raznim atraktivnim sadržajima, a kvalitetu su očito prepoznali mnogi koji se iznova vraćaju svakog vikenda.

O klizalištu je već mnogo toga rečeno, a klizačima je ovog vikenda posebna atrakcija bio Djed Mraz koji je mnogobrojne rekreativce počastio raznim slatkišima. Priliku da se fotografiraju s Djedicom iskoristili su oni najmlađi, ali i nešto stariji.

Kratkih rukava nisu ostali ni ljubitelji gastronomske ponude. Uz kuhano vino, punč i pivu tu su i popularni međimurski langoši, kobasice, fritule i ostali specijaliteti. Organizatorima, Turističkoj zajednici grada Čakovca i Gradu Čakovcu, svakako treba uputiti pohvale, a ostaje za vidjeti što su nam pripremili u sljedeća dva tjedna.

Ušli smo u četvrti adventski tjedan, što znači da je božićna bajka stigla do svoje polovice. Preostala su nam još dva tjedna uživanja u, po mnogima, najljepšem razdoblju godine. Mnogi se slažu kako za potpun ugođaj nedostaju još samo snježne pahuljice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije