FOTO: Čakovečka ledena čarolija otvorila svoja vrata

>> Advent u gradu Zrinskih – otvorenje klizališta u Čakovcu (Petak, 2.12.2016.)

– Napokon, dočekali smo i to da možemo uživati na pravom klizalištu, kakvo Čakovec zaslužuje, bio je komentar gotovo svih onih koji su danas pristigli na otvaranje klizališta na Trgu Republike.

700 ledenih kvadrata otvorili su za uživanje sugrađanima svih uzrasta čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač i Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednica grada Čakovca koja je i ove godine uspješan organizator bogatog programa Adventa u gradu Zrinskih.

Klizalište na otvorenom nudi i bogat izbor gastronomskih delicija te bogat izbora kuhanih vina, punčeva Benjamin Cateringa. Stoga je naš savjet svima onima koji se još dvoume i razmišljaju…

Dođite i povedite svoje najdraže, jer klizanje je sport za sve uzraste. Ponesite samo dobru volju i zabava na ledu, uz ritmove dobre glazbe je zagarantirana.

Nema straha ni od toplijih dana koji su ponovo najavljeni za sljedeći tjedan jer uređaji postavljeni uz klizalište omogućuju održavanje kvalitetnog leda na temperaturi zraka od 15 stupnjeva u plusu.

Klizalište će biti otvoreno sve do kraja siječnja. Cijena klizanja bit će 15 kuna za sat i pol, odnosno 20 kuna nakon 20 sati, a iznajmljivanje klizaljki stajat će 15 kuna.

Radno vrijeme:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije